Restaurace a Penzion
Týdenní jídelní lístek
19.4. 2010 - 23. 4. 2010
cena MENU I , MENU II a MENU III je včetně polévky
Limonáda 0,3 l 8,-
Pondělí 19. 4.
Polévka: Krémová zeleninová 20,-
Menu I: Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem, zelí, cibulka 68,-
Menu II: Vepřové maso na kmíně, rýže 74,-
Menu III: Kuřecí maso pečené se smetanou a sýrem, opékané brambory 78,-
TIP : Vídeňská hovězí roštěná, šťouchané brambory 149,-
Salát / Kompot : Červená řepa / Meruňkový 16,-
Doporučujeme : Smažený kuřecí špíz se žampiony, vařené brambory 89,-
Úterý 20. 4.
Polévka: Kuřecí čínská 20,-
Menu I : Hrachová kaše s uzeninou, cibulka, pečivo, okurek 68,-
Menu II : Uzené, česneková omáčka, houskový knedlík 74,-
Menu III : Kuřecí medailonky s ovocem v barbecue omáčce, hranolky 78,-
TIP : Vepřová panenka s grilovanou cuketou a fenyklem, kus kus 129,-
Salát / Dezert : Míchaný / Medovník 16,- / 20,-
Doporučujeme : Vepřová kotleta v gorgonzolové omáčce, opékané brambory 89,-
Středa 21. 4.
Polévka: Žampionová 20,-
MENU I : Knedlíky se šunkou a vejci, okurek 68,-
MENU II : Zbojnický vepřový bůček, pečené brambory 74,-
MENU III : Španělský ptáček, rýže 78,-
TIP : Pikantní penne s hovězím masem, rajčaty a parmazánem 129,-
Salát / Kompot : Rajčatový s cibulí / Jahodový 16,-
Doporučujeme: Smažené kuřecí nugety, vařené brambory 89,-
Čtvrtek 22. 4.
Polévka : Hovězí vývar 20,-
MENU I : Vepřové maso v mrkvi, bramborová kaše 68,-
MENU II : Boloňské špagety s parmazánem 74,-
MENU III : Hovězí vařené, rajská omáčka, houskový knedlík 78,-
TIP : Vepřová kotleta se slaninou a kukuřicí, restované brambory 129,-
Salát/Kompot Zelný s mrkví / Třešňový 16,-
Doporučujeme: Smažený plněný kuřecí řízek s bylinkovým sýrem, vařené brambory 89,-
Pátek 23. 4.
Polévka : Frankfurtská 20,-
MENU I : Kynuté švestkové knedlíky se šlehačkou 68,-
MENU II : Smažený květák, vařené brambory 74,-
MENU III : Pečené kuře na způsob kachny, červené zelí, bramborový knedlík 78,-
TIP : Kuřecí řezy se zeleninovým ratattoille, česneková bageta 129,-
Salát / Kompot : Okurkový / Mandarinkový 16,-
Doporučujeme: Losos pečený ve smetanovém křenu, vařené brambory 89,-
Hotová jídla podáváme od 11:00 do 15:00 hodin
Přejeme DOBROU CHUŤ
© 2010 Všechna práva vyhrazena.