Vyhledávání


Denní menu

 

                           

Týdenní jídelní lístek

19.4. 2010 - 23. 4. 2010

cena MENU I , MENU II a MENU III  je včetně polévky
            Limonáda  0,3 l      8,-      

Pondělí  19. 4.                           
                           
Polévka:        Krémová zeleninová                                                                              20,-
Menu I:        Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem, zelí, cibulka                     68,-
Menu II:       Vepřové maso na kmíně, rýže                                                                 74,-
Menu III:      Kuřecí maso pečené se smetanou a sýrem, opékané brambory                 78,-
TIP :            Vídeňská hovězí roštěná, šťouchané brambory                                       149,-
Salát / Kompot :       Červená řepa / Meruňkový                                                           16,-
Doporučujeme :        Smažený kuřecí špíz se žampiony, vařené brambory                    89,-

Úterý  20. 4.                           
                           
Polévka:        Kuřecí čínská                                                                                        20,-
Menu I :        Hrachová kaše s uzeninou, cibulka, pečivo, okurek                                    68,-
Menu II :       Uzené, česneková omáčka, houskový knedlík                                           74,-
Menu III :      Kuřecí medailonky s ovocem v barbecue omáčce, hranolky                        78,-
TIP :            Vepřová panenka s grilovanou cuketou a fenyklem, kus kus                      129,-
Salát / Dezert :        Míchaný / Medovník                                                             16,- / 20,-
Doporučujeme :        Vepřová kotleta v gorgonzolové omáčce, opékané brambory            89,-

Středa  21. 4.                           
                           
Polévka:          Žampionová                                                                                         20,-
MENU I :         Knedlíky se šunkou a vejci, okurek                                                        68,-
MENU II :        Zbojnický vepřový bůček, pečené brambory                                            74,-
MENU III :       Španělský ptáček, rýže                                                                        78,-
TIP :               Pikantní penne s hovězím masem, rajčaty a parmazánem                     129,-
Salát / Kompot :        Rajčatový s cibulí / Jahodový                                                      16,-
Doporučujeme:          Smažené kuřecí nugety, vařené brambory                                    89,-

Čtvrtek  22. 4.                           
                           
Polévka  :        Hovězí vývar                                                                                        20,-
MENU I  :        Vepřové maso v mrkvi, bramborová kaše                                                68,-
MENU II :        Boloňské špagety s parmazánem                                                         74,-
MENU III :        Hovězí vařené, rajská omáčka, houskový knedlík                                   78,-
TIP         :        Vepřová kotleta se slaninou a kukuřicí, restované brambory                   129,-
Salát/Kompot   Zelný s mrkví / Třešňový                                                                       16,-
Doporučujeme:      Smažený plněný kuřecí řízek s bylinkovým sýrem, vařené brambory    89,-

Pátek 23. 4.                           
                           
Polévka  :        Frankfurtská                                                                                        20,-
MENU I  :        Kynuté švestkové knedlíky se šlehačkou                                               68,-
MENU II :        Smažený květák, vařené brambory                                                        74,-
MENU III :        Pečené kuře na způsob kachny, červené zelí, bramborový knedlík          78,-
TIP         :        Kuřecí řezy se zeleninovým ratattoille, česneková bageta                     129,-
Salát / Kompot :        Okurkový / Mandarinkový                                                           16,-
Doporučujeme:        Losos pečený ve smetanovém křenu, vařené brambory                   89,-
                           
                     Hotová jídla podáváme od 11:00 do 15:00 hodin                    
                                     Přejeme DOBROU CHUŤ